Servicii complete de marketing

AdRise este o agenție de marketing cu servicii complete. Fie că aveți nevoie de publicitate, strategii pentru a vă dezvolta afacerea, design grafic sau chiar dezvoltare web, vă putem ajuta să vă atingeți cel mai mare potențial în cel mai scurt timp.

Web Design & Dezvoltare

Oferim servicii profesionale de proiectare web pentru a vă ajuta afacerea să atragă mai mulți vizitatori și să îi mențină pe site-ul dvs. Mai mult decât un design frumos, creăm site-uri web cu o strategie completă concepută pentru a transforma vizitatorii site-ului dvs. în clienți.

Știm cât efort depuneți pentru a vă construi afacerea și că ați reușit să o duceți de la o idee simplă la o formă. Pentru ca afacerea dvs. să crească în continuare, doriți să îi oferiți cele mai bune condiții.

• Proiectarea web include partea tehnică a site-ului dvs. (SEO, CSS, HTML), experiența utilizatorului

• (UX) și designul grafic al interfeței pe care îl construim împreună pentru a vă exprima mesajul.

Design Grafic

Site-urile, companiile și mărcile sunt mult mai mult decât simple cuvinte și produse – sunt și imagini și artă. Designul grafic este o parte integrantă a oricărei afaceri și acest lucru se aplică atât imaginii companiei, cât și marketingului.

Un brand este identificabil prin prezența puternică a siglei sale, a site-ului web sau a altor forme vizuale cu care clientul intră în contact.

Crearea identității este extrem de importantă și trebuie să fie în concordanță cu standardul mărcii. În designul grafic vom integra pentru dvs. imagini și elemente de design care comunică concepte vizuale.

Imaginile colorate, videoclipurile captivante și grafica ilustrativă vă pot ajuta clienții potențiali și actuali să vă înțeleagă mai bine produsele / serviciile și să îi ajute – literalmente – să vadă beneficiile pe care le oferă.

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)

Dacă site-ul dvs. web apare pe prima pagină Google, poate însemna înflorirea afacerii dvs., dacă nu … puteți chiar da faliment.

Există două moduri de a aborda SEO-ul site-ului dvs.: White Hat versus Black Hat

Dacă vă grăbiți și doriți să „vă îmbogățiți repede”, probabil veți ajunge să folosiți metoda SEO pălărie neagră. Aici, accentul se pune doar pe motoarele de căutare, nu pe client. Deoarece există multe modalități prin care puteți încălca regulile pentru a vă păstra site-ul în prima pagină cu rezultate, acest lucru vă poate aduce rapid o mulțime de bani, dar această abordare spam va fi interzisă la fel de rapid. Există consecințe grave pentru această abordare și poate distruge orice șansă de a construi ceva durabil în viitor.

„Pălăria albă” este abordarea potrivită pentru a construi o afacere online durabilă. Dacă SEO este realizat în acest fel, accentul este pus pe oameni, nu pe motoarele de căutare. De exemplu, ne concentrăm pe scrierea celui mai bun și mai accesibil conținut, jucând după regulile motoarelor de căutare.

Oferim servicii complete de SEO: SEO on-page și SEO off-page

SEO on-page este legat de toți factorii de clasificare a paginilor pe care doriți să-i optimizați, cum ar fi titlurile, conținutul și structura paginii.
SEO off-page se referă la toate variabilele pe care motoarele de căutare le iau în considerare și care nu depind neapărat de dvs. Depinde de alte surse, cum ar fi rețelele sociale, alte bloguri din domeniul dvs. și istoricul personal al persoanei care efectuează căutarea.

Redactare

O bună prezență online începe cu redactarea excelentă.

Putem face asta pentru tine.

Un exemplu de redactare este crearea de conținut care este transmis prin medii online și materiale tipărite: broșuri, panouri publicitare, site-uri web, e-mailuri, reclame și cataloage.

Serviciile noastre de redactare își propun să determine clientul să întreprindă unele acțiuni:

• Cumpărați un produs / serviciu
• Înregistrați-vă pentru un webinar
• Interacționați cu compania dvs.
• Creșteți gradul de cunoaștere a mărcii

Oamenii urmăresc cu 50% mai multe videoclipuri pe YouTube de la an la an. Pentru companiile mici și medii, aceasta reprezintă o oportunitate imensă de a ajunge în fața unui public țintă.

Trimite mesajul brandului tău persoanelor potrivite, la momentul potrivit, prin Youtube Ads.

Anunțurile video permit o conexiune mai bună cu potențialii clienți într-un mod distinct și unic.

Poți alege ce buget vrei să stabilești pentru marketing, iar noi vom măsura cu exactitate succesul campaniilor Youtube Ads. Avem access la instrumente care arată modul în care oamenii se comportă când vizualizează reclama ta.

Google Ads este varianta ideală când vrei rezultate rapide. Cel mai mare avantaj al acestui serviciu este că se bazează pe performanță. Va consuma din buget doar atunci când potențialul client dă click pe reclamă.

Alt avantaj este că utilizatorul care caută produsul/serviciul promovat deja are creată intenția de cumpărare. Din acest motiv, Google Ads este excelent de profitabil.

La Adrise, configurăm campaniile tale și ne asigurăm că acestea generează rezultate. Dedicăm timp în fiecare săptămână să continuăm testarea și analiza fiecărui aspect al campaniilor, pentru a ne asigura că acestea au performanțe optime.

Combinând analiza, managementul și optimizarea, te pregătim pentru succes și ne asigurăm că campaniile Google Ads oferă cel mai bun randament al investiției.

Cu peste un miliard de utilizatori activi lunar, Facebook este cea mai mare platformă de publicitate, în rețelele sociale.

A obține rezultate concrete pe această platformă poate fi însă, o provocare dificilă.

Pentru succesul campaniilor pe Facebook, trebuie stimulată implicarea utilizatorilor, iar direcționarea către public trebuie optimizată. Astfel, poți profita la maximum de bugetul tău publicitar.

La AdRise, știm cum să plasăm reclamele în locurile potrivite pe Facebook și să creăm rezultate tangibile pentru compania ta.

Abonați-vă la AdRise și rămâneți la curent cu orice promoții și reduceri viitoare.

ro_RORO